Logo
navigation-menu
FEI Jumping Nations Cup
Over

Elegance • Performance • Ambiance

Grand Prix Sales organiseert exclusieve online veilingen voor dressuur- en springveulens en embryo’s in het topsegment. In samenwerking met onze partners bieden wij een totaal concept aan vanaf aankoop van uw veulen tot en met aflevering, het regelen van transport en opfok van uw veulen. 


Veilingdata 2024

Springveulens:
1 Juli en 12 Augustus

Dressuurveulens:
3 Juli en 14 Augustus

Embryo’s
11 November

Online bieden
Om online te kunnen bieden, kunt u zich nu al registreren op onze website. Wilt u meer informatie over online bieden, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Registreer hier om online te kunnen bieden!

Vet Checks
Alle veulens ondergaan een klinische keuring tijdens de foto- en videodagen en rondom aflevering. Op alle video’s kunt u de veulens ook in stap op het harde bekijken. Het veterinair rapport van de foto- en videodag kan op verzoek gemaild worden.
Alle draagmerries worden maximaal 1 week voorafgaand aan de veiling op dracht gecontroleerd. Het veterinair rapport kan op verzoek gemaild worden.

After Sales
Grand Prix Sales is een samenwerking aangegaan met een aantal gerenommeerde partners die het transport, de opfok en/​of de verzekering van uw veulen of embryo kunnen verzorgen. Wij helpen u graag verder vanaf de aankoop van uw veulen/​embryo.