Logo
navigation-menu
GP Sjpg
Help

Online bieden tijdens onze veiling

Om te kunnen bieden, moet u zich eerst registreren op onze website! 

Informatie over online bieden

Stap 1: Registreer op de website van Grand Prix Sales

Klik op deze link om uw account aan te maken en te registreren.

Op deze pagina vult u uw persoonlijke gegevens in en gaat u akkoord met de veilingvoorwaarden, deze kunt u lezen door op de link te klikken. Hierna klikt u op de button Registreer nu”. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail.

Stap 2: Wacht tot uw account is goedgekeurd door Grand Prix Sales

Voor het online bieden op de veiling dient uw account goedgekeurd te worden door Grand Prix Sales Management. Wij lopen uw account door en nemen eventueel contact met u op. Dit kan tot 2 dagen duren. Wanneer uw account is goedgekeurd ontvangt u hierover een e‑mail met een link, waarmee u een gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken. 

Stap 3: Online bieden tijdens de veiling

Op de veilingdag logt u in op de website. Wanneer u bent ingelogd, kunt u de Live Veiling”-knop gebruiken . De Live-veilen” knop zal twee uur voor de start van de veiling geopend worden. Wij adviseren u om op tijd in te loggen en niet te wachten tot de start van de veiling.

Voor een optimaal gebruik kunt u het beste de Google Chrome of Microsoft Edge web browser gebruiken voor het bieden. U kunt deze browsers gratis downloaden via bovenstaande links. Verder raden wij u aan om een stabiele internetverbinding te gebruiken (WiFi of Kabel). Als u geen sterke internetverbinding heeft, bestaat het risico dat uw biedingen vertraagd doorkomen en u te laat bent met bieden. 

Op de veilingdag logt u in met uw gebruikersnaam en paswoord, vervolgens klikt u op een van de Ga naar de live-veilen”-knop. Als u ingelogd bent, wordt u automatisch naar het biedscherm doorverwezen waar u de veiling live kunt volgen en u online kunt bieden.

Voordat u kunt bieden, moet u eerst de bied”-knop activeren om te voorkomen dat u per ongeluk al een bod uitbrengt. Na het activeren van de biedknop, kunt u eenvoudig bieden door op de biedknop te klikken. Er wordt geen bevestiging gevraagd na uw bieding. Wij verzoeken u tijdens de veiling bereikbaar te zijn op het door u opgegeven telefoonnummer.

Het biedscherm zal aangeven of uw bod is geaccepteerd en of u de hoogste bieder bent. Een bieding tijdens Grand Prix Sales is onvoorwaardelijk en onherroepelijk. 

Stap 4: U bent de hoogste bieder

Als u de hoogste bieder bent, ontvangt u een bevestigingsmail. Wij nemen na de veiling contact met u op.

Helpdesk

Als u vragen heeft over het online bieden, neemt u dan contact met ons op:

+31 (0) 6 54 62 66 22
+31 (0) 6 10 39 42 37
info@​grandprixsales.​nl

Voor online bieden is er tevens een Helpdesk op de veilingdag beschikbaar:
+31 (0)10 742 18 12